DIT BEN IK

Hoi! Mijn naam is Maud Mutsaers. Opgegroeid in het Bourgondische Brabant, waarna ik vervolgens menig stad heb afgereisd en studie heb afgerond, et certains ne le font pas ;-). Met passie en doorzettingsvermogen heb ik ervaringen opgedaan in online marketing, graphic design & fotografie. De overtuigingskracht wanneer je deze mix aan (online) communicatiemiddelen op de juiste manier inzet is enorm en kan nee-schudders transformeren naar ja-klikkers. Toch wil ik meer dan het spelen van dit psychologische spel alleen, namelijk behoeftes raken en gedragsverandering teweegbrengen. 

Als pas afgestudeerde New Media Design’er heb ik de verdieping gekregen die ik zocht en nog meer know-how verworven over communicatie en de vertaalslag naar digitaal, met de nadruk op user experience design & bijpassende methodieken. Voor mij betekent user experience design het doorlopen van een ontwerpproces in samenwerking met een multidisciplinair team en in samenspraak met de eindgebruikers, waardoor zij een optimale gebruikerservaring beleven wat is afgestemd op hun frustraties & behoeften. Want pas als je de motivatie begrijpt, kun je een oplossing ontwerpen die waardevol is en impact maakt. De combinatie & variatie van de samenwerking tijdens het ontwerpproces en het luisteren, observeren en testen met de eindgebruiker is er een waar ik erg enthousiast van word, zeker als ik mag werken aan projecten die een maatschappelijke stempel nalaten.

Nu ik ‘student-af’ ben en de zoektocht naar een nieuwe uitdaging daar is, ben ik klaar om een nieuwe richting in te slaan. 

WERKERVARING

happy idiots

@Eindhoven

 Stagiair Online Marketing

februari ’16 – juli ’16

no bears

@Heusden

Stagiair Online Marketing

februari ’17 – juni ’17

 

digifist

@Antwerpen

Junior Online Marketeer

maart 18 – augustus 18

 

Sissy-boy

@Oisterwijk

Verkoopmedewerker

november ’16 – oktober ’18

Kwalitiv

@Tilburg

Junior Online Marketeer

maart ’19 – heden

OPLEIDINGEN

Fontys aci

 

Bachelor @Tilburg

 Communicatie – International Event Music & Entertainment Studies

’13/’17

fotovakschool

 

Minor @Rotterdam

Fotografie & Beeldcommunicatie

’15/’16

artesis plantijn


Bachelor @Antwerpen

Marketing

’17/’18

tilburg university

Pre-master @Tilburg

Communicatie- & Informatiewetenschappen

’18/’19

Tilburg universiteit

Master @Tilburg

New Media Design

’19/’20

 

Dit symboliseert mij

Meubelmaker (in spé)

Nu al 5 vogelhuisjes op mijn naam staan, met 80% slagingskans 😉

Edelsmeden

Van een staaf zilver een ring vijlen, gieten en poleisten. #gottabepatient

Gezegdes & spreekwoorden

Kan ik geen touw aan vastbinden

Juf Flora

Van 1 plant 12 planten maken? Challenge accepted!

Juf Fauna

Vogelspotter (in eigen tuin)

mensen-mens

Eindeloos geïnteresseerd in mensen

"wereld"reiziger

Ook in eigen land. Want zeg nou zelf, ben jij al eens gaan 'mountainsteppen' door de bossen in Nunspeet? 😉

Spelletjes

Altijd in voor een potje Risk, Kolonisten van Catan, Exploding Kittens, Perudo, blufpoker, tafelvoetbal, volleybal... Of iets nieuws.

Wat anderen zeggen

Weet je in woorden te vangen. Zinnen houden je vast. Menselijke gebeurtenissen zuigen je naar binnen in haar tekstuele tijdeilandjes. Die vergeet je even. De tijd. Schrijven over schroeven? Kan haar geen moer schelen. Ze weet nog te boeien. Wie deze pen een baan geeft haalt een sterke kracht in huis.
Piet van Beurden
Lecturer Copywriting
@ Fontys ACI (IEMES)
Maud is super zelfstandig, zowel bij het uitvoeren van haar onderzoek als bij de copy- en designwerkzaamheden die ze voor HelloBo heeft verricht. Design kan enorm bijdragen aan de overtuigingskracht en dat weet ze! Keep up the good work!
Rens van Geel
Partner / Digital Strategist
@NoBears (HelloBo)
Met haar ijverige werkhouding draait ze haar hand niet om voor lastige design klusjes in programma’s waar ze nog geen ervaring mee heeft. Daarnaast is Maud prettig om mee samen te werken en vooral een heel gezellig persoon!

Rianne Meersschaert
Projectleider Online Marketing
@NoBears (HelloBo)